Lents de contacte

A Tot Optometria fem adaptacions de lents de contacte tan a nens com a adults. Primerament,  s’avalua el cas i després s’escull un pla personalitzat d’adaptació, en funció de les necessitats visuals de cada pacient que pot durar entre 2 i 4 sessions, depenent de la problemàtica de cada cas.

Treballem amb tot tipus de lents de contacte, hidrofíliques (toves) o RPG (semi rígides), ja que no hi ha una millor que una altra, sinó que cada cas té les seves particularitats.

Com s’adapta un nen a les lents de contacte?

Gairebé qualsevol nen pot portar lents de contacte, però sempre sota una supervisió d’un optometrista que realitzarà controls periòdics per protegir la salut ocular i visual del nen.

La majoria de pares prefereixen que els seus fills portin ulleres, ja que creuen que les lents de contacte son difícils de manipular, que es podrien perdre o que els nens no sabran mantenir una bona higiene, però nosaltres com a optometristes les recomanen, ja que els hi permet fer esport sense riscos a donar-se un cop a les ulleres i a gaudir d’un major camp visual, millorant el processament de la perifèria, molt necessari en el cas dels nens.

Resol els teus dubtes o sol·licita una cita

Truca’ns al +34 93 456 49 82 / +34 649346647 si ho prefereixes, omple el formulari:

    He llegit i accepto la Política de Privacitat i Protecció de Dades