Fototeràpia Syntonics

Què és la fototeràpia Syntonics?

La fototeràpia Syntonic és un tractament d’acció ràpida i no invasiva, que pot millorar en poc temps les habilitats visuals, la visió perifèrica, la memòria, el comportament i el caràcter tant en adults com en nens.

També coneguda com fototeràpia optomètrica, consisteix a aplicar freqüències de baixa potència de llum i color a través dels ulls, amb l’objectiu d’incidir, no només en la capacitat visual de la persona, sinó en altres aspectes bastant comuns, com són l’estrès o els problemes d’aprenentatge, entre d’altres.

L’ús de freqüències visibles a través dels ulls permet arribar a centres del cos tan importants com l’Hipotàlem i la Glàndula Pineal, que són els que influeixen en l’equilibri químic i hormonal del cos i, per tant, incideixen en totes les funcions del cos, incloent, per descomptat, la visió.

Quan és necessari?

La fototeràpia Syntonics és recomanable en el tractament de disfuncions visuals i cognitives, com són:

  • Estrabisme
  • Ambliopia
  • Problemes d’enfocament i de convergència
  • Fatiga ocular
  • Dèficit d’atenció visual
  • Problemes d’aprenentatge
  • Restricció del camp visual causa de l’estrès, a un traumatisme cerebral o problemes emocionals

En què consisteix el tractament de Fototeràpia Syntonics?

El primer que fem en Tot Optometría és una avaluació optomètrica completa, a més s’analitzen aspectes com el camp visual funcional, la reacció de la pupil•la a la llum, el rendiment lector, el rendiment visomotor, etc; amb l’objectiu de determinar les freqüències i colors a aplicar.

Després de l’avaluació, el tractament de Syntonics és d’una sessió diària i consisteix en 20 sessions de 10 minuts com a màxim.

Algunes dades d’interès

Els nens amb problemes d’aprenentatge i els adults amb estrès, sovint presenten un camp de percepció visual reduït que afecta al volum d’informació que poden processar a través dels seus ulls, i per tant, té conseqüències en el rendiment acadèmic, laboral i esportiu.

Els símptomes d’un camp de visió reduït poden ser perdre el punt on està llegint, fallada en el processament visual, problemes d’eficàcia visual, problemes d’equilibri, insuficient coordinació motora o conduir amb dificultat, entre d’altres.

Amb el tractament Syntonics s’aconsegueix ampliar el camp de visió, millorant les capacitats d’aprenentatge en el cas dels nens i reduint les conseqüències de l’estrès, en el cas dels adults.

Resol els teus dubtes o sol·licita una cita

Truca’ns al +34 93 456 49 82 / +34 649346647 si ho prefereixes, omple el formulari:

    He llegit i accepto la Política de Privacitat i Protecció de Dades